DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА докине 10 мільйонів на реконструкцію обласного онкодиспансеру

23.11.2021 12:11

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував в системі Prozorro повідомлення про намір через переговорну процедуру укласти угоду з ТОВ «Уют Строй» на реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру з прибудовою (додаткові роботи). Вартість робіт становить 10,3 млн грн, повідомляє «Житомир.Інфо».

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 19 листопада на ресурсі ProZorro.

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА обґрунтував застосування переговорної процедури з ТОВ «Уют Строй», спираючись на пункт 5 частини 2 статті 40 ЗУ «Про публічні закупівлі», у якій йдеться про те, що замовником може бути застосована як виняток переговорна процедура закупівлі у разі, якщо після укладення договору про закупівлю у замовника виникла необхідність у закупівлі додаткових аналогічних робіт чи послуг у того самого учасника. 

Коригуванням проєктної документації займалася Житомирська філія ДП «Державний науково-дослідний та проєктно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція». 

Перша стадія ремонту розпочалась у грудні 2018 року, коли департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на реконструкцію будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру з прибудовою. Перемогу в аукціоні отримало ТОВ «Уют Строй» з ціновою пропозицією у 69,5мільйонів гривень. 28 грудня 2018 року з переможцем торгів був укладений договір, за яким прибудову онкодиспансеру підрядник мав звести до кінця 2019 року. Втім на початку січня 2020 року «через документально підтверджені об’єктивні обставини» строк дії договору продовжили до 31 грудня поточного року.

ТОВ «Уют Строй» засноване у 2012 році в Житомирі по вулиці Героїв Крут. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Ігор Дрогоруб.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання