DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА планує капітально відремонтувати музей космонавтики та будинку-музею Корольова

03.08.2021 12:45

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив два тендери на капітальний ремонт музею космонавтики та ремонтно-реставраційні роботи меморіального будинку-музею Корольова. Сумарна очікувана вартість замовлень складає 27 мільйонів гривень, повідомляє «Житомир.Інфо».

У першому тендері мова йде про капітальний ремонт музею космонавтики ім.С.П.Корольова, що розташований по вулиці. Дмитрівська, 2. Очікувана вартість робіт становить 25,9 мільйонів гривень. Майбутній переможець торгів має провести демонтажні роботи, замінити вікна та двері, встановити огорожу, провести роботи з зовнішнього освітлення та теплової мережі, улаштувати дощову каналізацію, озеленити територію, встановити лави, урни та інше.

Пропозиції департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації приймає до 5 серпня, аукціон запланований на 6 серпня 2021 року.

У другому тендері мова йде про ремонтно-реставраційні роботи меморіального будинку-музею академіка С.П. Корольова, очікуваною вартістю робіт в 1,03 мільйона гривень. У технічному завданні зазначено, що підрядник має провести електромонтажні роботи, облаштувати зовнішні мережі водопроводу та зовнішні мережі каналізації, виготовити музейні вітрини та інше.

За умовами тендерної документації, всі роботи мають бути виконані до кінця 2021 року. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання