DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА планує віддати 17,2 мільйона за капремонт басейну місцевої спортшколи

10.06.2021 08:39

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації має намір укласти угоду з ТОВ «Будівельний Альянс Монтажпроект» вартістю 17,2 мільйонів гривень на капітальний ремонт будівлі басейну Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард». Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro, інформує «Житомир.Інфо».

За умовами тендерної документації відремонтувати будівлю басейну, що знаходиться за адресою Старий Бульвар, 9 в Житомирі, підрядник має до 1 грудня 2021 року. Джерело фінансування - державний бюджет України.

За умовами технічного завдання, переможець тендеру має провести будівельні та демонтажні роботи на першому-третьому поверхах, а також провести роботи з заміни водопроводу, каналізації, вентиляції, системи опалення, системи пожежної сигналізації та оповіщення.

Окрім переможця торгів участь у тендері взяло підприємство об’єднання громадян «Центр Комплекс» з пропозицією у 17,33 мільйонів гривень.

ТОВ «Будівельний Альянс Монтажпроект»  засноване в липні 2018 року. Спеціалізується фірма на будівництві житлових та нежитлових приміщень. Кінцевим бенефіціарним власником є Артем Анатолійович Гамоцький. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання