DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА віддасть понад 4 мільйона за ремонт 1 кілометра дороги Кам'янка – Новоселиця

20.11.2020 11:23

Провівши відкриті торги Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав угоду з ТОВ “Будстандарт ЛТД” на капітальний ремонт дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування місцевого значення С060627 Кам'янка – Новоселиця км 1+100 – 2+100, Житомирської області. Вартість договору, який треба виконати до кінця поточного року, становить 4,1 мільйонів гривень, повідомляє «Житомир.Інфо».

Участь у торгах взяло п'ять фірм, прозиції двох з яких, ВКФ «Урарту» та ПП «Ак-Інвестбуд», було відхилено через відсутність в держреєстрі інформації, що передбачена пунктом 9 частиною другої статті 9 ЗУ “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”. 

Переможець торгів ТОВ «Будстандарт ЛТД» засноване в лютому 2018 року в Києві. Спеціалізується на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 100 тисяч гривень. Кінцевим бенефіціарним власником є Олександр Валерійович Лапко. Зауважимо, що до листопада 2018 року основним видом діяльності фірми було будівництво житлових і нежитлових будівель, а власниками фірми були Наталія Миколаївна Іванченко, Ігор Володимирович Комаров та Сергій Миколайович Музичко.

За інформацією видання “Будстандарт ЛТД” входить в ТОП-5 улюблених фірм Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання