DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА віддасть понад 75 мільйонів за ремонт доги, яку планували відремонтувати ще 3 роки тому

03.12.2020 10:41

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на капремонт автомобільної дороги С060235 Баранівка-Деревищина через Кашперівку км 7+800 – км 13+900, Житомирської області. Потенційну перемогу в торгах з пропозицією 75,54 мільйона гривень отримало ТОВ «Міттел», повідомляє «Житомир.Інфо». Наразі замовник опублікував повідомлення про намір підписати відповідний договір.

За інформацією журналістів для участі у торгах свої пропозиції подали чотири фірми ВКФ «Урарту», ПРАТ «Хмельницьке ШБУ №56», ПП «Автомагістраль» і ТОВ «Міттел». При цьому запропоновані ціни двох з них були меншими від переможця торгів. Тим не менш «Урарту» відхилили, зокрема через відсутній розрахунок показників загальновиробничих витрат, а “Хмельницьке ШБУ №56” через невірно прорахований в договірній ціні обсяг згідно з технічним завданням локального кошторису. Були в тендерній документації учасників й інші помилки.

Потенційний переможець торгів ТОВ «Міттел» спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є Вахнін Євген Миколайович.

Зазначимо, що дорогу Баранівка-Деревищина через Кашперівку планували відремонтувати ще три роки тому, про це повідомляло САД у Житомирській області у серпні 2017 року. 


© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання