DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА витратить понад 33 мільйона на будівництво спортивного та мультифункціонального майданчиків

20.01.2022 11:58

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації має намір укласти угоду з ПП «Елітбуд-1» на будівництво в селі Іванівка Житомирського району спортивного майданчика зі штучним покриттям та мультифункціональними майданчиками для занять ігровими видами спорту. Вартість потенційного контракту складає вартістю 33,2 млн грн, повідомляє “Житомир.Інфо”.

У тендерній документації зазначається, що будівництво спортивного майданчика в с. Іванівка Березівської сільської ради має бути виконані до 31 грудня 2022 року. Джерело фінансування: 30 млн грн з державного бюджету та 3,3 млн грн з місцевого. 

У технічному завданні зазначено, що фірма-переможець має провести підготовчі та будівельні роботи, електромонтажні роботи, побудувати каналізацію, внутрішній і зовнішній водопровід, провести опалення та вентиляцію, провести роботи з обладнання спортивних майданчиків: встановити вуличний тенісний стіл, альтанку, стійки баскетбольні, бруси, лабіринт, турніки, ворота для футболу, сітку для воріт, тренажери, обладнання для скейтборду, а також озеленити територію.

Конкурентом з ціновою пропозицією виступило ТОВ УК «Комфорт-Буд», запропонувавши виконати замовлення на 100 тис. грн потенційного переможця торгів.  Під час аукціону фірми між собою не конкурували та не знижували цінові пропозиції.

Переможець торгів ПП «Елітбуд-1» зареєстроване в 2005 році у Житомирі. Власниками фірми є Василь Бойко та Денис Болейко. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання