DOZORRO-NEWS

Житомирська ОДА замовила для навчальних закладів області ще 3 шкільні автобуси

06.12.2021 11:32

Департамент освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації опублікував повідомлення пронамір укласти угоду з ПрАТ «Галичина-Авто» на придбання трьох нових шкільних автобусів загальноювартістю 5,4 млн грн. За умовами тендерної документацї, автобуси мають поставити до 27 грудня 2021 року, повідомляє «Житомир.Інфо»

Участь у тендері взяло дві фірми: ПрАТ «Галичина-Авто» та ТОВ «Крафт-Авто». При цьому учасники не знижували свої початкових ставок, тож у підсумку різниці між ставками склала трохи більше 3 тисяч гривень. 

У технічних вимогах вказано, що переможець тендеру має поставити шкільні автобуси марки ЗАЗ А08 2021 року випуску з пасажиромісткістю 28 місць для школярів та два місця для супроводжуючих осіб, коробка передач механічна, двигун - дизель, максимальна швидкість 70 км/год, гарантія - 100 тис. км пробігу. Також автобуси мають бути оснащені двома медичними аптечками.

Автобуси марки ЗАЗ А08 підрядник має поставити трьом ліцеям Житомирської області.

ПрАТ «Галичина-Авто» засноване в 2004 році у Львові. Спеціалізується фірма на технічному обслуговуванні та ремонті автотранспортних засобів. Бенефіціарним власником фірми є екснардеп від «Партії регіонів» Таріел Васадзе

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання