DOZORRO-NEWS

Житомирська САД визначилась з підрядником, що наноситиме розмітку на дорогах загального користування області

27.10.2020 10:21

Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області. Мова йде про нанесення горизонтальної розмітки на яку готові були витратити 11,69 мільйонів гривень, повідомляє «Житомир.Інфо».  

Закупівля складалась з 10 лотів, перемогу у яких здобула одна фірма з рівненської області - ТОВ “Хімія Парк”.

Власне відкриті торги відбулись наприкінці вересня.  До них долучились ПП “Автомагістраль” та ТОВ “Хімія Парк”. У 10 лотах ПП “Автомагістраль” пропонувало нижчу ціну, однак замовник кожного разу відхиляв тендерну пропозицію: то пояснюючи аномально низькою ціною, то переможець процедури закупівлі не надав у спосiб, зазначений в тендерній документації, документи, що підтверджують відсутність підстав установлених статтею 17 ЗУ “Про публічні закупівлі”.

Журналісти зауважують, ПП “Автомагістраль” мало можливість обгрунтувати свою аномально низьку ціну та надати всі потрібні документи, однак фірма цією можливістю не скористалася, тим самим віддавши перемогу супернику.

ПП “Автомагістраль” зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк, вулиця Київська, 68. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

Переможець торгів ТОВ “Хімія Парк”, яке отримало у підсумку замовлень на 10,91 мільйонів гривень, зареєстроване в Рівненській області, смт Клевань, по вулиці Центральна, 38. Спеціалізується фірма на наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власниками фірми є Мікановіч Йово та Савіч Радомір.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання