DOZORRO-NEWS

Житомирські комунальники втретє спробують замовити 575 сміттєвих контейнерів

18.02.2021 11:44

Комунальне підприємство “Автотранспортне підприємство 0628” Житомирської міської ради оголосило тендер на закупівлю 575 контейнерів для збирання твердих побутових відходів. Очікувана вартість закупівлі - 2,48 мільйона гривень, тобто за один контейнер комунальники готові заплатити 4,3 тисячі гривень, повідомляє «Житомир.Інфо».

У тендерній документації зазначено наступні технічні вимоги: контейнери мають бути пластикові, місткістю не менше 1100 літрів; допускається поставка контейнерів, які були у вжитку, за умови відсутності недоліків; кришка контейнерів має бути плоска або напівкругла, пластикова для захисту від атмосферних опадів, з технологією поглинання звуку при закритті, вага контейнера має бути від 50 до 60 кг; контейнери мають мати чотири гумові колеса, два з яких обладнанні гальмами. Окрім того, контейнери повинні мати два захвати для завантаження.. 

В умовах тендерної документації зазначається, що закуповувати будуть у розстрочку, кожного місяця до 1 квітня 2023 року замовник зобов'язується вносити фіксований платіж. 

Видання зауважує, це вже третя спроба провести тендер на закупівлю контейнерів для збирання твердих відходів. Перший тендер відмінили через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель, а другий не відбувся через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання