DOZORRO-NEWS

Жовківський замок доремонтують ще на майже 6 мільйонів

12.01.2022 12:29

Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького підписала договір вартістю майже 5,8 млн грн на додаткові протиаварійні роботи в Жовківському замку із львівським ПОГ «Центр комплекс». Про це повідомили «Наші гроші. Львів» з посиланням на систему Prozorro.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, тобто без конкурсу, бо виникла необхідність у закупівлі додаткових робіт, не зазначених у початковому проєкті. Відтак, враховуючи суму основного договору в 19,9 млн грн, на роботи скерують ще додатково майже 29%.

Журналісти зауважують, «Центр комплекс» входить до списку недобросовісних підрядників Львівської міської ради. А вже після підписання договорів із галереєю підприємство віднесли до «чорного списку» АМКУ за змову на торгах. Включення до такого списку означає трирічну заборону участі в торгах.

Підприємство об’єднання громадян «Центр комплекс» належить громадській організації «Львівська обласна асоціація всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України», чиїми засновниками є Василь Дашкевич, Юрій Погоріляк і Леонід Тарасенко. Минулоріч підприємство отримало підрядів на понад 90 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання