DOZORRO-NEWS

Знайомі фірми розіграли поставку світлофорного обладнання для запорізьких комунальників

25.04.2019 11:12

Комунальне підприємство “Запоріжміськсвітло” за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ “Фаза-нуль” на поставку обладнання до світлофорів загальною вартістю 1,296 млн грн. Про це повідомляється у системі публічних закупівель ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Запоріжжя».

Відповідно до техзавдання замовлено 135 світлоблоків до світлофорів і супутнє обладнання.

Журналісти звертають увагу, власниками ТОВ “Фаза-нуль” є Ірина Горбань та Олександр Коваленко. Останій разом з Людмилою Деревською володіє ТОВ “Світлотехніка монтаж”. На сайті цієї фірми для Деревської вказано контактний е-мейл kto@sveto.org.ua – на домені ТОВ “Завод “Світлотехніка”. Цей же е-мейл вказується на сайті заводу “Світлотехніка”, а Деревська на сайті називається керівником монтажного відділу. До всього, зареєстрований в реєстрі для фірми “Фаза-нуль” номер телефону 284-93-15 використовує саме завод “Світлотехніка”.

Єдиним конкурентом “Фази-нуль” на тендері виступило ТОВ “ТМ Перспектива” Ігоря Вознесенського та Марини Зубатенко. Остання вказувало менеджером зі збуту саме ТОВ “Завод “Світлотехніка” на одному з тендерів у 2017 році. На нинішньому тендері “ТМ Перспектива” вказало менеджером з маркетингу Людмилу Любименко, яка значилася на тендері у 2017 році економістом на заводі “Світлотехніка”. Менеджером зі збуту “ТМ Перспектива” вказало Оксану Фоміних. Її чоловік, Володимир Фомiних, є директором ТОВ “Завод “Світлотехніка”.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання