DOZORRO-NEWS

Золочівська міськрада поповнила автопарк новеньким позашляховиком

21.07.2021 08:51

Золочівська міськрада Львівської області за результатами тендеру замовила дочірньому підприємству «Автотрейдінг-Львів» легковий автомобіль за 1,05 мільйона гривень. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на систему Prozorro.

Відповідно до умов договору фірма поставить повнопривідний позашляховик Skoda Kodiaq Style (150 к.с.) кольору металік. Автомобіль матиме 7-ступеневу автоматичну коробку передач, оббивку сидінь Suedia, декоративне оздоблення на панелі інструментів та дверях, інформаційну навігаційну систему «AMUNDSEN»: 8,0” ємнісний сенсорний кольоровий дисплей голосове керування, WLAN, Smart Link, 8 динаміків, захисні шторки безпеки спереду і позаду, фронтальні подушки безпеки водія та переднього пасажира, бокові подушки безпеки,  2-спицеве багатофункціональне шкіряне кермо для радіо i телефону з підігрівом, двозонну систему кондиціювання, задній та передній парктронік, тоноване лобове скло.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Альянс-ІФ» (Івано-Франківськ) Андрія Лисіва та Андрія Семаніва, чия пропозиція була вищою на 6,5 тисяч гривень і дорівнювала очікуваній вартості. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Наразі засновником ДП «Автотрейдінг-Львів» вказане ТОВ «Юнайтед Армор Груп» Ольги Пришляк. До початку 2019 року бенефіціаром фірми був Олег Боярин. Йому також належить завод «Єврокар», що розташований в Закарпатській області. Директором «Автотрейдінг-Львів» є Роман Приведа.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання