DOZORRO-NEWS

Звітність «Укзалізниці» перевірять аудитори з «великої четвірки»

27.03.2017 15:36

Звітність «Укзалізниці» перевірять аудитори з «великої четвірки»

За результатами проведеного аукціону філія «Центр сервісного забезпечення» ПАТ «Українська залізниця» 21 березня уклала угоду з ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» про послуги фінансового аудиту. Загальна вартість договору склала 20,61 млн. грн., повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на інформацію про закупівлю розміщену сайті електронних публічних закупівель «ProZorro».

За вище згадану суму фірма має провести  аудит консолідованої фінансової звітності ПАТ «Укрзалізниця» за 2016 р, та 2017 роки, огляд скороченої консолідованої проміжної фінансової звітності за І півріччя 2017 р., супроводжувати випуск внутрішніх облігацій за результатами проміжної консолідованої фінансової звітності за перше півріччя 2017 р..

Єдиним конкурентом  ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» на торгах виступило ПрАТ «Делойт енд Туш ЮСК», що запросило за свої послуги 20,64 млн. грн..

ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» представляє в Україні компанію «Ernst & Young» із так званої «великої четвірки аудиторів».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання