DOZORRO 2.0. Початок

23.02.2017 20:02

DOZORRO розвивається. DOZORRO 2.0 буде не просто місцем де можна залишити коментар. Ми перетворимо його на потужний інструмент з великою кількістю функцій для всіх зацікавлених у моніторингу публічних закупівель. Деякі новації хочу представити вам вже тепер.

1.  У замовників з'явилася чудова можливість ідентифікувати себе на порталі за допомогою листа до Transparency International Україна, у якому вони мають надати дані уповноважених осіб, та особисто відповідати через портал на всі питання, які виникають до їхніх закупівель. При цьому будь якому читачу буде видно, що отримана відповідь є реакцією на відгуки від замовника. Ми сподіваємося, що завдяки цьому може вирішуватися багато спірних питань, які виникають у процесі закупівель.

2. Тепер є можливість побачити всі тендери, на які є відгуки, при цьому можна дізнатися, чи є на відгук  реакція від організації, яка проводила закупівлю. Також у найближчому майбутньому з'явиться інформація про те, чи працюють з цим тендером громадські організації та які саме порушення ними було виявлено. Ще сторінка "Всі відгуки" допоможе всім небайдужим побачити, які відгуки з'явилися на сайті останнім часом, яка робота ведеться  з ними. І може надихнути на самостійний пошук порушень за зразком побачених.

3. Новий вигляд головної сторінки, де тепер набагато зручніше перейти до пошуку тендера, який цікавить, або до перегляду всіх відгуків.

4. Розділено новини та блоги. Завдяки цьому ми будемо пропонувати нашим читачам більш структуровану інформацію.

Отже, нові можливості для:

ЗАМОВНИКІВ: дати особисту відповідь на відгук, у пошуку моніторити відгуки на закупівлі своєї організації,

АКТИВІСТІВ ТА ГО: побачити, що нового у відгуках, зручний структурований пошук,

ВСІХ: зручніша навігація, доступніша інформація.

На цьому вдосконалення, звісно ж, не закінчаться. Ми працюємо зараз над:

1. Функціоналом для громадських організацій. Всі учасники будуть мати можливість докладно звітувати про знайдені порушення та свої дії в цих випадках.  

2. Сторінкою, де буде для всіх, хто цікавиться, висвітлена робота громадських організацій. Буде можливість побачити з якими типами порушень працює громадська організація, які дії вона проводить та яких результатів при цьому досягає.

3. Можливістю замовника відповідати на порталі через майданчик, що має привести більше замовників на DOZORRO.

4. Новою сторінкою "DOZORRO-спільнота", де будуть висвітлені найбільш активні учасники як з боку активістів і ГО, так і з боку замовників. При цьому дані на ній можна буде вважати своєрідним рейтингом.

Ну і ще багато над чим іншим! Ми робимо все для того, щоб Ви мали більше можливостей контролювати на впливати на державні закупівлі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання