Служба автодоріг Полтавщини замовила автомийку неслужбових іномарок

09.02.2018 13:28

Головний дорожник Полтавської області Володимир Трояновський на цілий рік замовив миття автомобілів, яких немає в автопарку Служби автомобільних доріг Полтавщини.

Знайомтеся, це – Володимир Трояновський – віднедавна власник розкішної квартири в  Києві, держслужбовець. А за сумісництвом голова Служби автомобільний доріг у Полтавській області.

Володимир Трояновський, фото Прес-служби Полтавської ОДА

Володимир Трояновський на державній службі почувається так впевнено, що почав відверто порушувати закон. Якщо раніше ми робили припущення, що голова Служби автомобільних доріг Полтавщини, так би мовити, не зовсім по-цільовому використовує гроші українських платників податків, то тепер він це довів, показавши, як витрачає державні кошти.

Пояснюємо. 25 січня 2018 року Служба автомобільних доріг у Полтавській області замовила миття та чистку трьох автомобілів за 20 000 грн у ФОП Топчієв Микола Петрович. Транспортні засоби митимуть до кінця 2018 року:

1) Toyota Prado, держномер: ВІ 0010 АХ. Вартість б/у від півмільйона, новіші моделі – від 1,5 млн грн.

2) Audi A6, держномер: ВІ 8888АІ. Вартість цьогорічної моделі – понад 2,5 млн грн.

3) Hyundai H-l, робочий трактор, і його, як і треба очікувати, раз на три-чотири місяці митимуть звичайні раби автодору десь на задвірках.

Ми зробили витяг на увесь автопарк Служби автомобільних доріг Полтавщини. Можливо, через вкрай поганий стан доріг, за які і має відповідати посадовець, по дорогах області уже неможливо пересуватися на звичайних автівках? І керівництво автодору просто не може виконувати своїх обов’язків без машин за кілька мільйонів? Аж ні, на балансі автодору немає Toyota Prado та Audi A6 з відповідними номерними знаками.

У декларації за 2016 рік Трояновський вказав, що не володіє жодною автівкою.

Також відзначимо, що ФОП Топчієв Микола Петрович, щоб помити елітний автопарк нібито Служби автомобільних доріг у Полтавській області, буде змушений весь рік приїздити до Полтави зі свого села Келебердівка, що за 28 кілометрів від обласного центру.


Незрозумілими досі залишаються питання, чому Служба автомобільних доріг Полтавщини миє неслужбові автомобілі і чиї вони.

Олексій Северин, ГО «СЄАН»

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання