DOZORRO-NEWS

На Львівщині сільрада віддала підряд на будівництво спортзалу фірмі пов’язаній з самою радою

27.07.2021 09:58

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради уклав договір із ТОВ «Захід – РемБуд» на будівництво спортивного залу для сільської школи за 16,93 мільйонів гривень. За інформацією видання «Наші гроші. Львів» власницею підприємства є львів’янка Ніна Піх – теща заступника селищного голови Мар’яна Стеблика.

Крім того, закупівля має ознаки змови – участь в торгах взяла лише одна фірма «Будівельна компанія «Наш простір», яка хоч і пропонувала нижчу на 12,5 тисяч гривень ціну, однак не завантажила всіх необхідних документів і не мала шансу на отримання підряду.

Технічним завданням передбачено, що підрядник окрім безпосередньо зведення будівлі, проведе каналізацію, електро- та теплопостачання, встановить сантехніку та зробить зовнішній благоустрій. Завершити роботи планують до кінця 2022 року. 

Дослідивши документацію учасників журналісти помітили, що в списках працівників обох фірм, і «Захід – РемБуд», і БК «Наш простір», вказана одна й та сама особа –  інженер з охорони праці Микола Сафронов. 

Власником ТОВ «Будівельна компанія «Наш простір» є Назарій Коваль. На сайті компанії фірма повідомляє, що виконувала проєкти з облаштування території  в Edem Resort&Medical та реконструкцію готельного комплексу Гранд Резорт. А ще про виконання державних замовлень таких як, школа та зведення нового моста. Хоча насправді компанія не отримувала держзамовлень на будівництво мостів. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання