Наталя Іжицька

На тендері з ремонту вулиці у Ворзелі вдалося зекономити 8 млн грн

25.07.2024 13:30

КП «Бучасервіс» Бучанської міської ради за результатами відкритих торгів з особливостями 11 червня уклало угоду з ПП «Автомагістраль» на капітальний ремонт дороги по вулиці Парковій, пошкодженої внаслідок російської агресії, в селі Ворзель за 14,4 млн грн.

Очікувана вартість склала 22,5 млн грн. На закупівлю було подано 8 пропозицій. Завдяки конкуренції ціна знизилась на 36%, так вдалось зекономити 8 млн грн.

ТОВ «АГВАН БУД» запропонувало найдешевшу пропозицію — 14 млн грн. Однак замовник відхилив її через невідповідність вимогам тендерної документації. Зокрема компанія не надала договір з ПП «Дорстрой». 

Наступна найбільш економічно вигідна пропозиція була у ПП «Автомагістраль».

За умовами договору, до 31 липня компанія має відремонтувати вулицю Паркову в селі Ворзель.

Аудитори зацікавились закупівлею та 21 червня розпочали її моніторинг. За його результатами порушень не виявлено.

ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк. Власником та директором фірми є Микола Олексійович Скоростецький — у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області. Із 2016 року фірма отримала замовлень 17,9 млрд грн.

___________

Цю публікацію підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її вміст є виключною відповідальністю Transparency International Ukraine і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.  



© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання