Наталя Іжицька

Скільки коштує корм для друзів пса Патрона

02.06.2024 11:20

З початку 2024 року в Prozorro опубліковано сім закупівель на придбання корму на загальну суму 959 тис. грн. Корм купували підрозділи ДСНС Сумської, Одеської, Львівської та Вінницької областей.

Міжрегіональний центр швидкого реагування державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни Сумської області) за результатами відкритих торгів з особливостями замовив у ТОВ «Інтрейд Мікс» 6100 кілограмів гіпоалергенного сухого корму для дорослих собак середніх та великих порід. Вартість угоди склала 829 тис. грн (135,96 грн/кг, усі ціни за одиницю вказані з ПДВ).

ТОВ «Інтрейд Мікс» створене у 2015 році в Києві. Власницею є донеччанка Станіслава Вишневська. З 2016 року фірма отримала держзамовлень на 94 млн грн.

Ще 6 закупівель були проведені напряму. Так 3 Спеціальний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (с. Білине Одеської області) замовив у ФОП Салатян Олександра Вікторовича 430 кг сухого корму торгової марки «Клуб 4 Лапи» за 49 тис. грн (136,8 грн/кг) та 25 пачок корму за 41 тис. грн. 

Салатян Олександр Вікторович займається підприємницькою діяльністю з 2008 року та зареєстрований в селі Пасицели, що на Одещині. Це перші державні замовлення  ФОПа.

2 Спеціальний центр швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Дрогобич Львівської області) замовив у ФОПа Сухомлінової Людмили Олександрівни 75 кг сухого корму Eminent Large Bread за 9 тис. грн (144 грн/кг) та 90 кілограмів корму за 10,8 тис. грн (144 грн/кг).

Сухомлінова Людмила Олександрівна займається підприємницькою діяльністю понад рік та зареєстрована в Дрогобичі. З 2023 року фірма отримала держзамовлень на 45,8 тис. грн.

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області замовив у ТОВ КМП «Бліц» 6 пачок по 20 кілограмів сухого корму для собак Баскервіль за 15 тис. грн (125 грн/кг). А Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області замовив у ТОВ «СТВ Центр» 2 пачки по 20 кілограмів корму SHN PRO MAXI ADULT за 5,1 тис. грн (128,47 грн/кг).

ТОВ КМП «Бліц» створене в 2002 році у Вінниці. Власниками фірми є Вячеслав Леонтьєв та Андрій Андрощук. З 2023 року фірма отримала держзамовлень на понад 5,6 млн грн.  

ТОВ «СТВ Центр» створене 10 місяців тому в Тернополі. Власниками фірми є харків’яни Юрій Сташків та Денис Сітенко. За цей час фірма отримала держзамовлень на 17 тис. грн.

Минулого року підрозділи центрального підпорядкування апарату ДСНС України з   Сумської, Одеської, Львівської, Київської та Вінницької областей опублікували 14 закупівель з придбання сухого корму для собак на мільйон гривень. 

Цю публікацію підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її вміст є виключною відповідальністю Transparency International Ukraine і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.  


© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання