DOZORRO-NEWS

Учасник закупівель "Євробачення" скаржиться на брак інформації в оголошенні

07.03.2017 22:37

Учасник, що планує взяти участь в закупівлі "Послуг із технічного забезпечення IT-інфраструктури для Пісенного Конкурсу Євробачення 2017" нарікає на відсутність в оголошенні інформації необхідної для формування комерційної пропозиції. Про це він пише на DOZORRO. За словами автора відгуку "...не отримали достатньо інформації для формування комерційної пропозиції, оскільки в ТЗ (Додаток №1) немає головного , а саме планів забудови павільонів з розташуванням конструкцій, немає чіткої інформації щодо передачі мережевого та Wi-Fi- обладнання (оренда чи купівля) та ін. Неодноразово зверталися на торгівельну площадку ...із проханнями надати плани та відповіді на уточнюючі запитаннями, але, нажаль вичерпної інформації не отримали.

Відтак представник бізнесу заявляє, що за таких умов можливим є формування тільки приблизних розрахунків щодо очікуваної вартості. Адже без інформації про "особливості планів павільонів, без інформації щодо місця розташування сцени та глядачів, преси та інших організаторських блоків, без врахування місць підвищеного скупчення людей, без інформації щодо відстаней між можливими точками доступу Wi-Fi та мережевого обладнання, без інформації щодо вимог до зон покриття послугою Wi-Fi як в середині приміщення МВЦ, так і ззовні на парковці, без врахування монтажних робіт та витратних матеріалів, без вартості обладнання, яке не має відношення до побудови Wi-Fi-мережі (високошвидкісні фото-МФУ, фотопринтери, ноутбуки тощо) та інш." здійснити точні розрахунки неможливо. 

Станом на тепер Замовник поки не відповів на цей відгук. Натомість, в системі ProZorro на аналогічний запит відповів, що не може надати таку інформацію. Згідно умов закупівлі сьогодні (7.03) о 22-00 завершується строк подання пропозицій по цій процедурі. 

Ця процедура проводиться з метою проведення попереднього відбору постачальників послуг для подальшого застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до пункту 4(1) прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» та постанови КМУ «Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу «Євробачення» від 21.12.2016 № 966.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання