DOZORRO-NEWS

Житомирська міськрада планує віддати понад 28 мільйонів на ремонт місцевої школи

20.05.2021 11:57

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради має намір укласти угоду з ТОВ «АртХаус» вартістю 28,2 мільйонів гривень на ремонтно-реставраційні роботи приміщення школи гуманітарної гімназії № 23 ім. М.Й. Очерета. Виконати усі роботи майбутній підрядник має до 1 серпня 2022 року, повідомляє «Житомир.Інфо»

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має розібрати надземні частини одно- і двоповерхових цегляних будівель без збереження придатних матеріалів та провести будівельні роботи. Також підрядник має провести роботи на горищі, встановити двері та вікна, облаштувати вентиляцію, внутрішній водопровід, внутрішню каналізацію, провести кабельне телебачення, провести благоустрій та озеленити територію.

Загалом пропозиція ТОВ «АртХаус» була не найвигіднішою, однак замовник відхилив дві дешевші пропозиції. Пропозицію «ФПК-Портал-Буд» замовник тендеру відхилив, зокрема через відсутність дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме на монтаж, демонтаж та капітальний ремонт будинків, споруд, а також відновлення та зміцнення їх аварійних частин і тд.

Пропозицію ТОВ «Будівельна індустрія Стройцентр» відхилили через відсутність у тендерній пропозиції зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, локального кошторису на будівельні роботи, підсумкової відомості ресурсів до локальних кошторисів або на будову. 

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель. Власниками фірми є Бобло Петро Іванович, а керівником - Герасимчук Василь Васильович.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання