Як знайти постачальника під час війни

28.03.2022 12:55

Як знайти постачальника під час війни

Замовники скаржаться, що багато учасників припинили працювати, не приходять на тендери і не укладатимуть угод. Як з цим бути? 

Можна спробувати працювати з підрядниками: надсилати їм листи — запрошувати взяти участь у ваших закупівлях. Ніхто не гарантує, що вони прийдуть. Але це збільшить імовірність.

У BI Prozorro можна переглянути, хто підписував договори з державними замовниками вчора. Вірогідно, що саме ці учасники й далі готові працювати в Prozorro.

Щоб допомогти з цим пошуком, ми створили новий фільтр у BI Prozorro — “Постачає під час війни”. Він відбирає всіх учасників, які або подалися на закупівлі, або підписали договір після 1 березня 2022 року. Цей показник є на панелі швидкого доступу на листі Учасники і звісно, у загальному переліку показників у вибірках. 

Щоб знайти потенційного постачальника зайдіть на лист “Учасники” додатку “12.Етап закупівель (за останні два роки)”. На панелі праворуч оберіть фільтр “Постачає під час війни” та натисніть на позначку “так”.

Тепер маєте  перелік тих учасників, що працюють під війни. Далі потрібно вибрати саме тих, хто працює у вашій області та продає необхідний товар. Для цього рекомендуємо використати фільтри: регіон організатора, клас або підрозділ коду CPV.

Тепер маєте перелік тих учасників, які  подалися на закупівлі замовників вашого регіону, або з якими підписали договір після 1 березня 2022 року. Далі ви можете зв’язатися з потенційними постачальниками. Для цього виберіть  над таблицею “Показати поля: Контакти”

Щоб вивантажити дані у форматі таблиці, натисніть на таблицю на листі правою кнопкою миші і оберіть Завантажити — Дані.

Таким чином ви отримаєте перелік постачальників з їх контактами з якими можна зв'язатися, щоб забезпечити закупівлю потрібних товарів.

Як виявити помилки в річних планах закупівель

За допомогою додатку «11. Етап планування» ви зможете оперативно виявляти і за потреби виправляти неточності в річних планах.

10.06.2022 11:27

Оновлення листів Організатори

Оновлення листа Організатори для точного та швидкого відбору замовників

01.03.2022 13:00

Оновлення листів Учасники

Оновлення листа Учасники для точного та швидкого відбору учасників закупівель 

01.03.2022 12:05

Як дослідити моніторинги Держаудитслужби в BI Prozorro

Новий додаток “Моніторинг публічних закупівель”, який допоможе проаналізувати практику моніторингів Держаудитслужби. 

30.09.2021 13:05

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання