DOZORRO-NEWS

АМКУ підозрює «Полтаваобленерго» в антиконкурентних діях, що спотворили результати минулорічних закупівель трансформаторів

21.03.2017 16:20

АМКУ підозрює «Полтаваобленерго» в антиконкурентних діях, що спотворили результати минулорічних закупівель транформаторів

Слідче управління ГУ Національної поліції в Полтавській області звернулось до місцевого АМКУ з приводу проведеної у березні 2016 року закупівлі робіт з модернізації та реконструкції об’єктів ПАТ «Полтаваобленерго». Про це повідомляє полтавське видання «Трибуна» з посиланням на прес-службу Полтавського тервідділення АМКУ. Загальна сума тендеру, що передбачав по суті придбання трансформаторів, склала 82,3 мільйонів гривень.

Відповідно до результатів дослідження, проведеного АМКУ, у березні минулого року антиконкурентні дії ПАТ «Полтаваобленерго» та фірмам ТОВ «Енерджі Сервіс», ТОВ «Енерджі Інжиніринг» і ДП «Мекомсервіс» призвели до спотворення результатів торгів.

Враховуючи виявлені факти, пише видання, Полтавське АМКУ розпочинає провадження по чотирьох справах за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку ПАТ «Полтаваобленерго» та її учасників по кожному лоту окремо.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання