DOZORRO-NEWS

АМПУ підписало договір на днопоглинання порту Бердянська

27.05.2019 11:00

Адміністрація морських портів України підписала договір на проведення експлуатаційного днопоглиблення у порту Бердянськ з товариством з обмеженою відповідальністю «Спеціалізоване технічне бюро Азимут». Роботи передбачають відновлення паспортних глибин на підхідному каналі та акваторії порту, інформує офіційний сайт АМПУ.

ТОВ «СТБ «Азімут» запропонувало найнижчу ціну (354,9 млн грн без ПДВ) за передбачений умовами конкурсу обсяг робіт. Всього до аукціону були допущені чотири з семи компаній, які подали заявки на участь у тендері. Ними стали ТОВ «Укрстройсервіс» (Україна), Consal S. R.L. (Румунія), ТОВ «Спеціалізоване технічне бюро Азімут» (Україна) та ТОВ «СМД ІНВЕСТ» (Україна). Економія за підсумками відкритих торгів склала 17,5% від стартової ціни, яка була встановлена на рівні 430 млн грн (без ПДВ).

Згідно з договором, загальний обсяг робіт, який має виконати підрядник в порту Бердянськ складає 1,85 млн куб. м. Основні роботи (1,39 млн куб. м) необхідно буде провести на підхідному каналі, 466 тис. куб. м — в акваторії порту.

«Це довгоочікувана і дуже необхідна подія, адже від стабільної роботи Бердянського порту залежить експорт підприємств регіону, який минулоріч склав майже 2 млн тонн. Відновлення паспортних глибин дозволить повністю використовувати можливості порту з обробки суден та зробить вантажоперевалку через Бердянськ більш рентабельною»,— прокоментував підписання договору керівник Адміністрації морських портів України Райвіс Вецкаганс.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання