DOZORRO-NEWS

«Білі» хакери тестуватимуть рівень захищеності ProZorro

19.08.2019 12:05

В рамках bug bounty проекта “Hack Prozorro” ДП «ПРОЗОРРО» співпрацюватиме з етичними хакерами. Ціль – тестування рівня захищеності системи, повідомляють на офіційному сайті системи.

“Білий хакінг сьогодні – один із світових трендів кібербезпеки. Все через свою ефективність. Google, Facebook, Amazon навіть запустили власні програми співпраці з етичними хакерами. В Україні такий досвід мають лише приватні компанії. Ми є першою держустановою, яка самостійно ініціювала bug bounty”, – розповів генеральний директор ДП “ПРОЗОРРО” Василь Задворний.

Hack Prozorro пройде у форматі bug bounty марафону – учасники шукатимуть недоліки в захисті системи. За кожну знайдену валідну та унікальну вразливість отримуватимуть винагороду. Її розмір залежатиме від рівня критичності.

Учасники працюватимуть у тестовому середовищі, що жодним чином не зачепить продуктивну систему Prozorro. Закупівлі відбуватимуться в звичайному режимі. Відбір хакерів триватиме до 8 вересня.

Безпосередньо марафон з пошуку вразливостей пройде 21 вересня. Призовий фонд завдяки підтримці партнерів складає $7 000. Він буде розподілений між кращими хакерами.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання