DOZORRO-NEWS

Бізнес-партнер кропивницького мера продовжує демпінгувати на паливних торгах

14.06.2019 10:50

За результатами проведених відкритих торгів 4 червня Кропивницьке комунальне підприємство “Універсал 2005” підписало з ТОВ «Титан-Кіровоград» договір на поставку палива вартістю 3,369 мільйонів гривень. Відповідно до умов контракту до кінця року підрядник мав поставити 120 тисяч літрів дизпалива за ціною 24,9 грн/л та 125 тисяч літрів бензину А-92 по 25,4 грн/л, повідомляють “БЛОГЕРИ” з посилання на ProZorro.

В один день з підписанням основного договору сторони уклали першу додаткову угоду, якою визначили частку оплати по договору закріплену за місцевим бюджетом та власними коштами підприємства. А вже за 6 днів, 10 червня, на сторінці закупівлі в системі ProZorro з’явилась друга додаткова угода, якою вартість літра палива для комунальників зросла майже на 10%. При цьому, наголошують журналісти, за інформацією сайту-агрегатору vseazs.com за період з 4 по 10 червня вартість палива на заправних станціях Кропивницького не змінювалась.

ТОВ «Титан-Кіровоград» належить підприємцеві Миколі Грицаю, бізнес-партнеру міського голови кропивницького Андрія Райковича. Спільно вище вказані особи володіють ТОВ «БП-ОЙЛ», ТОВ «Гривер», ТОВ «УНК», ТОВ «Апріка» та ТОВ «Титан-плюс». В останнього ТОВ «Титан-Кіровоград», згідно з тендерною документацією, поданою фірмою, орендує заправні станції та ємності для зберігання нафтопродуктів.

Наразі ТОВ «Титан-Кіровоград» фігурує в кримінальній справі відкритій за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а саме пального.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання