DOZORRO-NEWS

Бізнес-партнери розіграли тендер на капремонт паркової зони в одному з сіл Львівщини

10.06.2021 10:53

Давидівська сільська рада на Львівщині за результатами відкритих торгів уклала договір із ТОВ «Агро Транс» на капітальний ремонт території паркової зони за 7,2 мільйонів гривень. За ці кошти у парку на вулиці Галицькій села Давидів повинні облаштувати доріжки, встановити вуличні меблі та освітлення, а також оновити газони та посадити нові рослини. Все це мають зробити до кінця грудня 2022 року, повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

Це вже другі торги, які Давидівська сільська рада проводить для закупівлі реконструкції парку. Результати перших було скасовано через рішення АМКУ про їхню невідповідність Закону «Про публічні закупівлі». 

Цього разу на тендері конкурували підприємства «Агро Транс» та «Юнам-монтаж». Фірми оголосили ті самі цінові пропозиції, що і в першому тендері, 7,1 та 7,2 мільйонів гривень, і не змінювали їх на всіх етапах торгів.

Ймовірно, така поведінка учасників зумовлена їх пов’язаністю. Засновниками пустомитівського ТОВ «Агро Транс» у рівних долях є Юрій Горак та Світлана Барбуляк, яка також є співвласницею ТОВ «Бориславська оселя». Разом з нею «Бориславською оселею» володіє Юрій Вегера, який водночас є засновником та керівником конкурента ТОВ «Юнам-монтаж».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання