DOZORRO-NEWS

Центр громадського моніторингу та досліджень оскаржила незаконну закупівлю проведену львівською обласною юстицією

05.05.2017 15:22

За інформацією Центру громадського моніторингу та досліджень Головне територіальне управління юстиції у Львівській області при укладенні 21.03.2017 року угоди з ТОВ «Львівгаз збут» на поставку газу, на суму 1,88 млн. грн., допустило порушення чинного законодавства. Підтверджує висновки Центру й Державна аудиторська служба України.

Згідно оприлюднених даних при проведення аукціону замовником було відхилено найдешевшу пропозицію, яку подав ТОВ «ЕНЕРГОГАЗРЕЗЕРВ». Причиною для відхилення стала відмова підприємства надавати додаткові документи щодо гарантії транспортування газу, які й так містились у поданій тендерній документації.

На підставі цього  Головне територіальне управління юстиції у Львівській області відхилило пропозицію фірми та уклало угоду з ТОВ «Львівгаз збут» ціна якох виявиллась більш ніж на 111 тисяч гривен вищою.

Експертами Центру було оскаржено дану закупівлю у контролюючих та правоохоронних органах. За результатом проведеної перевірки Державна аудиторська служба України підтвердила – закупівлю було проведено з порушеннями.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання