DOZORRO-NEWS

ЦВК узгодило закупівлі товарів та послуг необхідних для проведення виборів

17.06.2019 11:53

Тендерний комітет Центрвиборчкому ухвалив рішення щодо закупівель для підготовки та проведення позачергових парламентських виборів. Про це повідомили у прес-службі ЦВК, інфорує Українська правда.

Так ЦВК хвалило рішення укласти договори з підприємствами для закупівлі послуг з виготовлення та доставки пакетів зі спеціальною системою захисту для транспортування протоколів на суму 362,26 тисяч гривень, послуг з виготовлення та доставки номерних одноразових пломб для пломбування виборчих скриньок – 594,33 тисяч гривень, послуг з виготовлення та доставки журналів реєстрації документів, заяв і скарг у виборчій комісії та журналів обліку особистого прийому громадян у виборчій комісії – 621,4 тисяч гривень.

Також буде укладено договори на послуги з виготовлення та доставки видання Закону України "Про вибори народних депутатів України" та послуги з виготовлення та доставки збірників "Роз’яснення щодо порядку підрахунку голосів виборців на виборчій дільниці та складення протоколів дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці після закінчення голосування на виборах народних депутатів України".

Загалом витратити планують 281,84 мільйонів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання