DOZORRO-NEWS

Держцентр радіочастот вчергове спробує провести тендер на закупівлю послуги перенесення номерів при зміні оператора

18.08.2017 13:09

Український державний центр радіочастот оголосив про проведення відкритих торгів із закупівлі послуги перенесення номерів при зміні оператора (MNP). Інформація про це розміщена на порталі публічних закупівель ProZorro, інформує Інтерфакс-Україна.

"Тендерна документація по MNP вже завантажена в систему ProZorro, і всі потенційні учасники майбутніх торгів можуть ознайомитися з технічним завданням та іншими вимогами тендеру. Сподіваємося, що цей тендер в Prozorro буде успішним і результативним", - цитує прес-служба УДЦР главу тендерного комітету та виконавчого директора держпідприємства Вадима Гулько.

За даними видання тендерний комітет врахував попередні помилки та доопрацював тендерну документацію задля мінімізації дискусійних питань які стали однією з причин відміни попередніх торгів. Очікувану вартість майбутнього договору визначили на рівні 40 мільйонів гривень.

Згідно з оголошенням, прийом тендерних пропозицій триватиме до 21:00 17 вересня 2017 року.

Як повідомлялося, УДЦР на позаплановому засіданні Комітету з конкурсних торгів держпідприємства 31 липня цього року одноголосно вирішив скасувати попередні торги по MNP, що відбулися в кінці 2015 року - початку 2016 року і стали предметом тривалих судових розглядів між учасниками. В результаті були пропущені законодавчо встановлені терміни впровадження цієї послуги.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання