DOZORRO-NEWS

Держкомтелерадіо визначило переможця торгів на проведення інформаційної кампанії щодо співпраці України та НАТО

16.11.2018 09:40

Тендерний комітет Державного комітету телебачення і радіомовлення України, розглянувши пропозиції електронних торгів, визначився з переможцем тендеру щодо щодо закупівлі послуги з організації та проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «Співробітництво Україна-НАТО як каталізатор реформ». Про це повідомляє «Урядовий портал» з посиданням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Загалом а укціоні брало участь шість претендентів, при цьому очікувана вартість послуг склалада 2,62 мільйона гривень. Переможцем торгів у підсумку було визнано ФОП Петренком Іван Миколайович який погодився надати послуги за найнижчу ціну – 776,77 тисяч гривень, що більш ніж вчетверо дешевше заявленої замовником вартості. Відповідно до технічного завдання у рамках кампанії передбачено створення та трансляція циклів тематичних теле- і радіопередач, виготовлення та поширення у громадських місцях, закладах освіти інформаційно-роз’яснювальних матеріалів (літератури) - брошур, листівок, буклетів. 

Метою кампанії є підвищення рівня поінформованості та розуміння широкими верствами населення щодо впровадження внутрішніх реформ у процесі євроатлантичної інтеграції та утвердження в українському суспільстві свідомої підтримки членства України в НАТО.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання