DOZORRO-NEWS

Держспецсв’язку поповнило автопарк п’ятьма Toyota Camry

20.10.2021 08:07

Департамент забезпечення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України за результатами тендеру замовило ТОВ «Артсіті» легкових автомобілів на загальну суму 4,48 мільйонів гривень. Про це повідомляється в системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші».

Фірма поставить п’ять автомобілів Toyota Camry у комплектації Elegance по 895,5 тисяч гривень. Кожна автівка матиме 8-ступеневому автоматичну коробку передач, подушки безпеки, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією (комбінація з натуральної та синтетичної шкіри), мультимедійну систему, а також додаткові опції: металевий сейф, тонування стекол, дорожній набір (аптечка, вогнегасник тощо), сталевий захист піддону картера двигуна, гумові та ворсові килимки.

На торгах по закупівлі п’яти автомобілів Camry єдиним конкурентом ТОВ «Артсіті» росіянина Олександра Лалаяна було ТОВ Фірма «Алмаз мотор, ЛТД» Олексія Шохи та Олександра Корнієнка, яке запропонувало вищу суму – 4,5 млн грн. Такою ж була очікувана вартість. Фірми не торгувалися.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання