DOZORRO-NEWS

Для телеканалів «Дом» та «UATV» замовили телеобладнання на понад 105 мільйонів гривень

23.11.2021 09:50

ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та «UATV») Мінреінтеграції уклало дві угоди з ТОВ «Комтел» про купівлю телевізійної апаратури на загальну суму 105,25 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші»

До кінця року поставлять телевізійне обладнання виробництва компаній «GrassValley», «Evertz», «Lawo», «Riedel» та «Vizrt». Зокрема дві панелі керування Riedel RSP-2318-PRO купили по 151 тис грн. Шість гарнітур на одне вухо Riedel AIR (D1/XLR4F) замовили по 11 839 грн. Видання зауважує, в Німеччині таку ж апаратуру можна замовити в рази дешевше, однак без доставки.

Поставку оплатять протягом десяти банківських днів. Гарантійний строк становитиме рік.

Закупівлі провели за переговорною процедурою з посиланням на відсутність конкуренції з технічних причин. В обґрунтуванні сказано, що в Україні обладнання згаданих виробників може поставляти та обслуговувати тільки «Комтел». Він є їхнім ексклюзивним партнером, а виробників замовник обрав задля сумісності з тим обладнанням, яке вже використовує.

Київський «Комтел» на чолі з Євгеном Хоменком належить Івану і Дмитру Омелянюкам.

Із січня 2020 року ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» очолює Юлія Островська, яка раніше працювала директоркою із виробництва студії «Квартал 95».

Після створення «Дому» держпідприємство почало освоювати значно більше коштів. Так, цьогоріч воно роздало підрядів на 449,73 млн грн. Окрім нинішньої закупівлі обладнання, найбільші підряди стосувалися виробництва телевізійного продукту. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання