DOZORRO-NEWS

Дніпропетровська ОДА витратить понад 400 тисяч гривень на соцдослідження

10.08.2018 10:42

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Дніпропетровської ОДА замовив ГО «Інститут розвитку територіальних громад» соціологічних досліджень на 411 тис грн. Інформація про відповідні закупівлі розміщена в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Так за 245 тис грнгромадська організація займеться вивченням громадської думки щодо стану розвитку громадянського суспільства, ще 85 тис грн. піде на вивчення ставлення мешканців області до актуальних суспільно-політичних питань регіону, а 81 тис грн. – на вивчення їхніх електоральних настроїв. Найдорожчий договір передбачає масове анкетування, експертні інтерв’ю та фокус-групи для оцінки рівня розвитку громадянського суспільства, результатів діяльності громадської ради при ОДА, доступу до правової допомоги  та багато іншого.

Засновницями створеного у 2016 році «Інституту розвитку територіальних громад» є його директорка Владислава Савіна, Євгенія Каптєла та Олена Пеліна. Савіна заснувала БО «Благодійний фонд Веста» з Тетяною Поляковою, а також керує ТОВ «Модіс Плюс» Євгенія Діденка, керівника Дніпропетровської обласної молодіжної ГО «Батьківщина молода» Олександра Мігріна та кандидатки в Дніпропетровську облраду від «Радикальна партія Олега Ляшка» Наталії Волокітіної.

У 2017 році департамент замовив «Інституту розвитку територіальних громад» соціологічних досліджень на 190 тис грн., а в 2016 році – на 160 тис грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання