DOZORRO-NEWS

Дніпровська міська рада шукає підрядника для організації «Університету третього віку»

21.01.2019 10:09

Департамент з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради оголосив пошук підрядників для організації і проведення соціального заходу «Університет третього віку». Відповідна закупівля, очікуваною вартістю 3,95 мільйонів гривень, з'явилась в системі ProZorro, інформує «Дніпроград».

Організація культурно-просвітницьких заходів та інформаційного процесу включатиме в себе проведення лекцій на теми «Психологія та гуманітарні науки», «Здоровий спосіб життя, фізична культура», «Правознавство, суспільствознавство та політологія», «Агрономія», «Мистецтвознавство», «Українознавство». Також в тендерній документації зазначається, що до передбачених заходів також входять зустрічі "з цікавими людьми". Усього ж для дніпрян буде проведено 234 лекції орієнтовно для 12 тисяч осіб.

Учасників Університету навчать основам роботи з персональним комп'ютером, роботи зі смартфоном або планшетним комп'ютером, англійської, польської, німецької, рукоділлю. Окрім того, зводять на екскурсії, в театри, музеї, органний зал, філармонію. Проведуть фотоконкурс «Університет третього віку у нашому житті».

Подати свої документи для участі у торгах підприємці можуть до 4 лютого включно.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання