DOZORRO-NEWS

Дніпровський університет внутрішній справ замовив будівництво нового корпусу

28.05.2020 11:51

"Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ" замовив ТОВ "Партнер-Груп Лтд" будівництво корпусу за 157,93 мільйонів гривень. При цьому підсумкові відомості ресурсів і кошториси не опубліковані, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів та обладнання із ринковими цінами на предмет можливого завищення, повідомляє «Економічна правда».

За умовами контракту до кінця 2022 року по проспекту Гагаріна, 26 у Дніпрі мають збудувати навчально-спортивний корпус №6 із вестибюлем, залами боротьби, боксу та ігрових видів спорту, кафетерієм, гардеробом, медпунктом, душовими, вбиральнями, снарядними, роздягальнями, побутовими приміщеннями персоналу, приміщенням охорони та коморою. Також влаштують інженерні мережі та протипожежні системи, встановлять вікна і двері, виконають внутрішні оздоблювальні роботи, благоустроять територію тощо.

Переможець тендеру, створена в 2009 році запорізька "Партнер-Груп Лтд" належить Олександру Кайшеву та Ігорю Воронову. Раніше засновниками також були Микола Риндiн та Віталій Іванченко.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання