DOZORRO-NEWS

Дрогобицька міськрада заплатить 179 тисяч за висвітлення власної діяльності

12.02.2020 10:57

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради підписав договір на 179 тисяч гривень із редакцією народного часопису «Галицька зоря» на послуги із висвітлення діяльності ради. Про це повідомляється в системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодою, газета розповідатиме про роботу чиновників та депутатів щонайменше двічі на тиждень до кінця року. Ця інформація має поміститися на площі 36 тис. см². Саме в таких одиницях вимірювали надану послугу, що приблизно становить 30 газетних шпальт «Галицької зорі».

Це вже друга спроба виконкому Дрогобича замовити послуги з висвітлення діяльності. В січні чиновники намагались придбати 75 тис. см2 газетної площі за 375 тис. грн. Тоді участь в аукціоні взяло три учасники «Вільне слово», «Медіа Дрогобиччина» та «Галицька Зоря». Перша не зменшувала ціну і не торгувалась, а друга – пропонувала послуги за 99 тис. грн. А «Галицька Зоря», в останньому раунді аукціону взагалі «впала» до 1 гривні, після чого виконавчий комітет скасував цей тендер, пояснивши таке рішення не технічною помилкою, а «зменшенням видатків».

Натомість голова правління «Центру громадського моніторингу та досліджень» Мирослав Сімка вважає, що відміна закупівлі була пов’язана не з економією бюджету, а з тим, що третій учасник, в даному випадку «Медіа Дрогобиччина», зламав звиклу схему розподілу коштів між двома газетами.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання