DOZORRO-NEWS

Фігурант кримінальних проваджень відремонтує придомові території у Павлограді

04.05.2021 09:13

Провівши прощену закупівлю Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради Дніпропетровської області підписало договір про капремонт внутрішньобудинкової дороги по вулиці Будівельна, 30 з ТОВ «Євробуд плюс». Вартість замовлення за результатами аукціону склала 899,9 тисяч гривень. За вказану суму асфальт замінять на новий, товщиною 4 см, повідомляє «Інформатор. Гроші».

ТОВ «Євробуд плюс» з села Богуслав Павлоградського району засноване в 2007 році. Керівником та бенефіціаром є Карен Антонян. Він позиціонує себе як меценат і благодійник – допомагає місцевій школі, створив і профінансував футбольну команду, яка, правда, проіснувала всього один рік. 

При цьому фірма є фігурантом декількох кримінальних проваджень. Так, в серпні 2016 року було відкрито кримінальне провадження про ймовірне завищення вартості будматеріалів фірмою «Євробуд Плюс» на ремонті доріг в Павлоградському районі.

А в лютому 2018 р. було відкрито ще одну кримінальну справу, в рамках якої слідчі поліції звернули увагу на підряд, який отримав «Євробуд Плюс». В ході досудового розслідування було встановлено, що ця фірма стала переможцем конкурсу на поточний середній ремонт дороги державного значення Н-12 Краснокутськ-Богодухів. На ділянці км 7 460-км 52 + 288 цієї траси «Євробуд Плюс» покрив новим асфальтом 2,7 км, а гроші компанія отримала за 4 км дороги. При цьому весь частковий ямковий ремонт цієї ділянки виконувався за рахунок місцевого райавтодору.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання