DOZORRO-NEWS

Фірма з оточення заступника мера Харкова отримала підряд на розчищення покрівель від снігу та льоду

14.01.2021 10:29

Комунальне підприємство «Жилкомсервіс» уклало угоду з ТОВ «СБ «Рембудсервіс» щодо надання послуг зі скидання з дахів та покрівель снігу вартістю 4,48 мільйонів гривень. Про це йдеться на сторінці закупівлі в системі ProZorro, інформує «Харківський антикорупційний центр».

Мова йде про чистку дахів будинків комунальної власності. На даних час їх 8103.

Цікаво, що понад 1,1 мільйона гривень буде витрачено на чергування при виконанні робіт з очищення покрівель. Або 189,5 гривень за годину. А на самі роботи з очищення від льодових утворень витратити планують трохи більше 1,2 мільйона.

Журналісти зауважують, техніку переможець буде орендувати у іншого комунального підприємства – КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство». Обидва КП підпорядковуються новоствореному Департаменту житлово-комунального господарства, який очолив Семен Сирота. Також він був призначеній заступником міського голови. 

Власниками ТОВ "СБ Рембудсервіс" є Катерина Гученко, Петро Єрмаков, Олександр Шепотько. Це підприємство є правонаступником ПАТ "СБ Рембудсервіс", співвласником якого був все той же Семен Сирота.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання