DOZORRO-NEWS

Харківська фірма з двотижневим досвідом роботи отримала безконкурентний підряд на поставку зошитів для ЗНО

22.02.2018 15:01

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти прозвітував про підписання угоди на виготовлення та постачання комплектів тестових зошитів пробного зовнішнього незалежного оцінювання з ТОВ «Фабрика цвета». Вартість угоди, повідомляє «Харківський антикорупційний портал» з посиланням на систему ProZorro, складає 199 тисяч 525 грн.

Загалом, відповідно до умов договору, мають бути виготовлені зошити україснькою та російською мовами, бланки відповідей А та Б, а також інформаційні листи щодо визначення результатів тестування.

Журналісти зауважують, підприємство якого було обрано підрядником на безконкрентній основі, зареєстроване лише 28 січня 2018 року, тобто менш ніж за три тижні до фактичного підписання договору.

Засновниками фірми значаться Андрій Ясінський та Роман Шаповал. Останній довгий час працював у системі освіти, зокрема був очільника управління освіти Московського району, а за часів губернаторства Михайла Добкіна – очолював Департамент науки та освіти Харківської ОДА. Крім того дружина Романа Шаповала Ольга Деменко наразі очолює Департамент освіти Харківської міськради.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання