DOZORRO-NEWS

Київський національний університет ім. Т. Шевченка оголосив одразу 9 ЕСКО-закупівель

24.10.2018 09:57

В системі публічних закупівель «ProZorro» з’явилась інформація про оголошення одразу 9 ЕСКО-тендерів на проведення енергоефективних заходів у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка. ЕСКО-послуги передбачаються для гуртожитків, навчальних корпусів, бібліотеки та комплексу будівель ботанічного саду університету, інформує «Урядовий портал».

Таким чином, КНУ ім. Т. Шевченка разом із Вінницьким коледжем Національного університету харчових технологій стали першими закладами вищої освіти, які розпочали ЕСКО-закупівлі.

ЕСКО в університетах – один з ключових напрямів, які розвиває Держенергоефективності спільно з Міністерством освіти і науки України у рамках укладеного Меморандуму. На виконання даного документу Держенергоефективності вже узагальнило інформацію щодо енергоспоживання 150 університетів та сформували базу потенційних ЕСКО-об’єктів.

«Цьогоріч спільно із заступником Міністра освіти та науки України Романом Гребою ми проводили масштабний семінар для близько 200 представників закладів вищої освіти, яким розкривали переваги ЕСКО-проектів», - прокоментував  ситуацію Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.


© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання