DOZORRO-NEWS

«Київзеленбуд» оголосило закупівлю наддорогих сміттєвих урн

11.07.2017 16:22

Київське комунальне об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" оголосило тендер на закупівлю 50 вуличних сміттєвих урн з попільничками які мають бути поставлені до кінця 2017 року. Про це повідомляє видання «КиевVласть» з посиланням на сторінку закупівлю в системі «ProZorro». Відповідно до оприлюднених даних очікувана вартість закупівлі складає 632 тисячі гривень, тобто одна урна може коштувати 12,64 тис. гривень. Подати пропозиції підприємці можуть до 20 липня, розкриття пропозицій відбудеться 21 липня.

В травні цього року "Київзеленбуд" уже проводив тендер на закупівлю 240 аналогічних вуличних урн. Переможцем тоді стало ТОВ "Енерго-інвест" яке поставить товар по 12,5 тис. гривень.

Відповідно до тендерної документації урна повинна мати габарити не менше 500х500х900 мм і ємність внутрішнього сміттєвого бака об'ємом не менше 80 л. Матеріал урни - оцинковка товщиною не менше 5 мм. Попільничка - з нержавіючої сталі. Урна повинна бути оснащена двома дверцятами з шліфованої нержавіючої сталі, декорованими під дерево.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання