DOZORRO-NEWS

Колеги-підприємці розіграли два замовлення від Агенції регіонального розвитку Закарпатської області

22.09.2021 09:16

Агенція регіонального розвитку Закарпатської області замовила послуги експерта із стратегічного аналізу та планування розвитку території. Два контракти підписали із приватним підприємцем Андрієм Гінкулом, чиї послуги загалом коштуватимуть агенції 197 тисяч гривень, повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

Агенція регіонального розвитку Закарпатської області заснована Закарпатською облрадою, ОДА та низкою громадських організацій. Її завданням є створення умов для інвестицій у Закарпаття.

Згідно з договорами, Андрій Гінкул надасть консультаційні послуги з підготовки проєктних заявок та підготовки міжрегіональних розвиткових проєктів. Технічним завданням передбачено, що підприємець проведе практичні заняття та майстер-класи на 80 годин та ще 360 годин забезпечуватиме менторський супровід.

Також результатом роботи експерта має стати підготовка п’яти аналітичних статей із створення та діяльності регіональних фондів розвитку.

Окрім переможця участь у закупівлях взяла приватна підприємиця Леся Ладогубець із пропозиціями на 180 та 300 гривень дорожчими в кожному з випадків.

Лесі Ладогубець належить ТОВ «Ісд інвест», співвласником і директором якого раніше був Андрій Гінкул. Обидва підприємці були консультантами в консалтинговому об’єднанні «Навігатор»

Також Андрій Гінкул є керівником Лесі Ладогубець у іншому проєкті. Зокрема вони входять у ГО «Асоціація енергоаудиторів ЖКГ». Як вказано у резюме Лесі Ладогубець, вона з 2015 року працює в ГО фінансовим менеджером проєктів. Андрій Гінкул з 2008 року працює у цьому ГО і зараз є координатором міжнародних проєктів та виконавчим директором.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання