DOZORRO-NEWS

Львівська міськрада придбала фотокамеру з додатковим обладнанням за понад 100 тисяч гривень

16.07.2018 15:26

Департамент «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради прозвітував про підписання договору на постачання фотоапарату вартістю 101,07 тис. грн з  підприємцем Олегом Глазиріним. Про це інформує видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Згідно з договором мова йде про цифрову фотокамеру Canon EOS 5D Mark IV Body за 75,79 тис. грн, об’єктив Canon EF 35 mm f2.0 IS USM за 16,49 тис. грн та спалах Canon Speedlite 430EX-III RT за 8,79 тис. грн. Журналісти зауважують – загалом ціни запропоновані підприємцем відповідають пропозиціям великих мереж цифрової техніки, однак в мережі можна знайти чимало інтернет-магазинів які готові продати товар на декілька тисяч дешевше.

Крім того дану закупівлю департамент здійснив за прямим договором, без проведення допорогової закупівлі, як того вимагає рішення Львівської міськради «Про здійснення електронних закупівель у м. Львові» для товарів на суму понад 50 тис. грн. Рішення щодо проведення закупівлі шляхом звітування у департаменті пояснили виникненням нагальної потреби.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання