DOZORRO-NEWS

Львівське міськрада попри порушення в поданій тендерній пропозиції замовила власному КП послуги з перевезення працівників

24.03.2020 12:03

Департамент «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради уклав угоду з ЛКП «Ратуша-сервіс», попри те, що їх пропозиції не відповідали тендерній документації замовника. Йдеться про закупівлю на перевезення працівників міської ради, яку ЛКП «Ратуша-сервіс» розіграло з пов’язаною компанією, повідомляє «Центр громадського моніторингу та досліджень» з посиланням на «Наші гроші. Львів».

Так ЛКП «Ратуша-сервіс» та ПП «Ігліта» подали на торги документи з однаковими плямами,  що свідчить про підготовку довідок на спільній техніці. Також фірма «Ігліта» завантажила неналежно оформлені документи: не заповнила тендерної пропозиції та не надала переліку працівників чи обладнання. Переможець ЛКП «Ратуша-сервіс» також допустив ряд порушень, зокрема не зазначив технічних характеристик в довідці про обладнання. 

Підіграв своїм фаворитам і замовник. Так міська рада прописала дискримінаційні вимоги щодо наявності в учасника автогаража максимум за 3 км від міської ради з наявною цілодобовою охороною та своїм пунктом обслуговування і ремонту автомобілів. 

Згідно з поточною угодою, перевозити працівників до кінця 2020 року будуть в машинах Skoda Octavia, Toyota Corolla Sedan, Toyota Corolla HB, Mazda, Peugeot Traveller HDI та Mercedes Sprinter.

При цьому година роботи коштуватиме 123 грн, відрядження в межах України без проживання – 133 грн, а з проживанням – 296 грн. Минулого року вартість години перевезення працівників становила 72 грн (без ПДВ).

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання