DOZORRO-NEWS

Львівські комунальники замовили мікроавтобус майже за мільйон гривень

30.11.2020 09:05

Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів» замовило мікроавтобус Peugeot Boxer за 996 тисяч гривень у ТОВ «Ілта Львів». За умовами контракту комунальники отримають семимісний фургон 2020 року випуску з кузовом для перевезення спецтехніки. До комплектації автомобіля входить також круїз-контроль, передній кондиціонер та протитуманні фари, повідомляє видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на ProZorro.

Мікроавтобус поставлять до кінця цього року. Він потрібен підприємству через збільшення кількості робіт та працівників, − пояснив редакції директор ЛКП «Зелений Львів» Володимир Данилюк.

Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Союз Автомотів». Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна «Ілта Львів» була на 3,5 тисяч гривень дешевшою.

Львівська компанія «Ілта Львів» зареєстрована 1994 року. Кінцевими контролерами підприємства є Данило та Павло Яреми, Ірина Цеголко, Роман Маркович, Андрій Волинець та Олександра Волошиновська.

Співвласник компанії Данило Ярема був депутатом Львівської обласної ради від «Нашої України» протягом 2006-2010 років. Інша співвласниця Ірина Цеголко є дружиною представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Львівській області Петра Цеголка.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання