DOZORRO-NEWS

Львівські податківці замовили фірмі депутата місцевої ради послуги з прибирання власних приміщень

13.04.2021 11:07

Головне управління ДПС у Львівській області за результатами відкритих торгів підписало договір із ТОВ «Експлуатаційна служба Нова оселя фасілітіс» на послуги з прибирання приміщень за 4,92 мільйонів гривень. За інформацією видання «Наші гроші. Львів» співвласником компанії є депутат від Львівської міської ради Назар Бербека, а сама фірма відома імітацією конкуренції на торгах.

Згідно з контрактом, податківці замовили послуги з прибирання офісу головного управління податкової та 23 філій податкової інспекції, розташованих у колишніх райцентрах. Послуги надаватимуть до кінця 2021 року. Вартість утримання в належному стані приміщень ДПС та їх прибудинкової території коливається в залежності від місяця: найдешевше у вересні 510 тисяч гривень, найвища ціна у грудні — 600 тисяч.

Конкурентом на торгах виступила лише одна компанія — київське ТОВ «ПММ-Сервіс». 

ТОВ «Експлуатаційна служба Нова оселя фасілітіс» зареєстрована у Львові. З початку 2020 року фірма підписала 7 договорів на 6,3 мільйонів гривень. Усі із них від управління ДПС та структурних підрозділів Львівської міської ради.

У власників фірми Назарія Бербеки і Тараса Дідика також є будівельний бізнес. Вони є співвласниками ТОВ «Львівська інвестиційна компанія. Тарас Дідик також є власником ТОВ «Бізнес-Вектор ДК»,  якому належить торгова марка «Нова оселя». Будівництво під цим брендом веде і «Львівська інвестиційна компанія».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання