DOZORRO-NEWS

МОНівський «Інформресурс» замовив медалей для випускників на 1,3 мільйона гривень

07.04.2021 08:38

Держпідприємство «Інфоресурс» Міносвіти за результатами тендеру замовило ТОВ «Гарант і партнери» медалей для випускників на 1,31 мільйона гривень . Про це повідомляється у системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші».

До кінця навчального року фірма має поставити 15860 медалей, а саме 9610 золотих «За високі досягнення у навчанні» по 84 гривні за одиницю і 6250 срібних «За досягнення у навчанні» по 81 гривні.

Медалі повинні бути в індивідуальній упаковці та відповідати «Положенню про золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» та срібну медаль «За досягнення у навчанні».

Золоті медалі виготовляють із латуні з гальванічним покриттям «позолота» з міді, нікелю та золота, а срібні – з латуні з гальванічним покриттям срібного кольору з міді та нікелю.

У 2020 році «Інфоресурс» замовляв у ТОВ «Ідеальний подарунок» медалі на 8% дешевше – по 78 і 75 гривень. У 2019 році ціни медалей від ТОВ «Дім геральдики» були на чверть нижчі – 65 і 64 гривні.

Під час оцінки тендерних пропозицій замовник відвів власне на ціну лише 70%. Решта 30% припадала на неціновий критерій «строк поставки товару». 

Засновниками столичної фірми «Гарант і партнери» є директорка Тетяна Альшевська та Юрій Альшевський. Вони також заснували ГО «Об’єднання патріотів «Сильні духом». Крім того, Юрій Альшевський володіє ТОВ «Гарантпартнерс».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання