DOZORRO-NEWS

На Кіровоградщині міська рада придбала собі мінівен облаштований для перевезення дітей

04.05.2017 11:57

Наприкінці квітня виконавчий комітет Новоукраїнської міської ради підписав з ТОВ «Кий Авто Холдинг» договір на придбання автомобіля Renault Lodgy Еxpression вартістю 451,83 тисячі гривень. Про це повідомляє Центр медіарозслідувань «Прозоро» з посиланням на сторінку закупівелі на порталі ProZorro.

Пропозиція ТОВ «Кий Авто Холдинг», що належить столичному підприємцеві Олександру Ткаченку виявилась дешевшою за ціни конкурентів - ТОВ «Автомобільний центр Голосіївський» екс-нардепа і автомагната Таріела Васадзе, котрий пропонував поставити автомобіль за у 460 тисяч гривень.

При цьому на офіційному сайті Renault в Україні повідомляється, що вартість моделі Lodgy Еxpression, яку і придбала міська рада, стартує від 433,06 тисяч гривень.

Згідно підписаного договору до Новоукраїнки мали поставити автомобіль 2017 року випуску з дизельним двигуном, що відповідає нормам токсичності Euro 5 та обладнаний автосигналізацією Sheriff APS-35PRO, сталевими дисками R15, центральним замком. Цікава деталь, серед прописаних у тендерній документації вимоги є й наявність у автомобіля дзеркала заднього виду для нагляду за дітьми та системи ISOFIX (система кріплення дитячого крісла) на сидіннях другого ряду.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання