DOZORRO-NEWS

На півмільйонний тендер у Запоріжжі подались фірми зі спільним власником

21.03.2019 11:12

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Дніпровському району відхилила пропозиції обох учасників, які подались на закупівлю послуг технічної інвентаризації дитячих та спортивних майданчиків очікуваною вартістю 431 тис. грн. Про це повідомляється у системі публічних закупівель ProZorro, інформує видання «Наші гроші. Запоріжжя».

Адміністрація планувала замовити інвентаризацію та обстеження 282 дитячих і спортивних майданчиків у Дніпровському районі, а також паспортизацію 65 майданчиків та внесення поточних змін у паспорти 33 об’єктів.

Свої пропозиції на торги подали ТОВ “Запорожінжиніринг” та ТОВ “Мегапроект інвест”. Впродовж аукціону учасники не знижували вартості своїх першопочаткових пропозицій – 430 та 420,07 тисяч гривень відповідно.

Видання зауважує, ТОВ “Запорожінжиніринг” володіють Дмитро Лобода та Олена Онопрієнко. Дмитро Лобода також є співвласником ТОВ “Мегапроект інвест” разом з Ангеліною Піторою.

Через лист від Департаменту захисту економіки в Запорізькій області Національної поліції України, в якому констатується вищезазначений факт, обидві пропозиції було відхилено.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання