DOZORRO-NEWS

На Волині журналісти та контролюючі органи обговорили ситуацію з публічними закупівлями в регіоні

03.12.2019 09:51

У Луцьку задля обговорення ситуації з публічними закупівлями в регіоні, за ініціативи Центру журналістських розслідувань “Сила правди”, зібрались представники прокуратури Волинської області, Державної аудиторської служби та Державної казначейської служби.  

Як повідомив начальник відділу контролю у сфері закупівель управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області Віталій Приймачук, цьогоріч аудиторська служба провела на Волині 148 моніторингів, де виявили порушення у 105 процедурах на суму понад 224 мільйони гривень. В результаті скасували 20 процедур на суму 62,2 млн грн, а також розірвали договори щодо 23 процедур на суму понад 13 мільйонів гривень, інформує видання «Конкурент».

Прокурор Сергій Мацюк зауважив, що за результатами виявлених Держаудитслужбою порушень подали судових позовів щодо тендерів на суму понад 12 мільйонів гривень. Також прокуратурі вдалося скасувати торгів на понад 13 мільйонів гривень.

Крім того цьогоріч управління Державної казначейської служби у Волинській області видало 18 попереджень замовникам для усунення порушень у документації торгів, – повідомила начальниця управління по обслуговуванню розпорядників коштів та інших клієнтів Лариса Демчук.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання